Auto Polijsten

Full 1
Full 1

 

Auto Polijsten

Voor een optimale behandeling & voor het verwijderen van krassen en andere imperfecties bent u bij ACM aan het juiste adres!

 
We maken voor onze polijst behandelingen een onderscheid tussen:
1-staps / 2-staps / 3-staps behandelingen.

Welke behandeling geschikt is voor het polijsten van uw auto, is afhankelijk van de staat van de lak en uiteraard het gewenste resultaat.

 
Vanaf € 149,- is een polijst-behandeling voor uw auto al mogelijk!
 

Maak gerust een afspraak voor uw auto via de contact-pagina of klik onderaan de pagina om direct een afspraak te maken.

 

Goed om te weten! 

Uw auto wordt altijd na de behandeling standaard afgewerkt met waxcoat van het merk Cartec. U kunt ook gebruik maken van een Carnauba wax-behandeling. Met behulp van een Carnauba Wax, geroemd om zijn uitstekende duurzaamheid en diepte van de glans is dit een goede aanvulling op uw polijst behandeling.

 
 

Full 1
Full 1

 

Koplampen Polijsten

Zijn uw koplampen vervaagd? Dan kunt u door middel van een polijstbehandeling zorgen voor koplampen die weer helemaal “spik en span” zijn. Bij ACM | Auto Care Maastricht kunt u terecht voor een premium koplamp polijst behandeling.

Vroeger waren de koplamp-units van glas, maar tegenwoordig worden ze gemaakt van transparante kunststof, met daarop een coating. Door zonlicht, vuil en zure regen verkleurt die coating en wordt hij dof. Dat ziet er niet mooi uit maar, nog veel belangrijker, de lichtopbrengst gaat achteruit. Dan wordt het tijd voor polijsten.

 

Wat mag wel/niet voor de APK als het gaat om de verlichting van de auto?

Te doffe koplampen worden meestal afgekeurd tijdens een APK keuring.

Tijdens de APK keuring worden je koplampen gecontroleerd op lichtbeeld en lichtopbrengst. Beide keuringspunten zijn afhankelijk van een heldere koplampunit met een schone en goede coating.

Om er zeker van te zijn dat uw auto wordt goedgekeurd tijdens de APK, adviseren wij om gebruik te maken van onze diensten waarbij uw koplampen in orde zijn voor de APK.

Bij ons kunt u terecht voor beide koplampen voor maar liefst: € 39,-
 
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK